Vakmanschap en oog voor detail.
We realiseren alles van 'A' tot 'Z'

- Lieven Mares -
Nood aan vakwerk op maat van jouw wensen?

Bij Lieven Mares BVBA mag je er op rekenen dat alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt en uitgevoerd. Ons team van vakspecialisten gaat er elke dag weer 100% voor om uw dromen om te zetten in realiteit.

Nieuwbouw - onze visie

Twijfel je of een nieuwbouw iets voor jou is? Of ben je er reeds uit en begint je zoektocht naar een betrouwbare partner voor de realisatie van je project? Bij Lieven Mares BVBA mag je er op rekenen dat we jou van begin af aan de nodige informatie en begeleiding geven om alles tot een goed einde te brengen. 

Als familiale bouwfirma kiezen wij voor een persoonlijke aanpak van elk project. Dat betekent dat ik als zaakvoerder veel aanwezig ben en meewerk op de bouwwerf. Op die manier verzekeren we de juiste opvolging van de werken in uitvoering. Het laat ons ook toe om tijdig feedback te geven en garandeert dat elk project er ook uit ziet zoals bij aanvang van het project werd voorzien.

 

Lieven Mares - zaakvoerder

Contacteer ons

Wens je meer informatie?
Contacteer ons dan vrijblijvend.

Starten met je nieuwbouwproject?
Alles start met de juiste voorbereiding!

- Lieven Mares -

Alles begint met de juiste voorbereiding

Is je vergunningsdossier in orde en ben je op zoek naar iemand die de werken nauwgezet kan uitvoeren? Bij Lieven Mares BVBA ben je dan zeker aan het juiste adres. Op basis van de plannen en overige info maken wij een raming van de uit te voeren werken en de daarbij horende kosten. Indien je akkoord bent met onze offerte, dan beginnen we met datgene waar alles om draait, de realisatie van jouw project

Voor de goede werking gedurende het hele project, bekijken we wat de beste contactmomenten zijn en welke contactpersonen men kan raadplegen voor het geval er vragen of opmerkingen zijn.

Vervolgens gaan we van start met het bouwrijp maken van het bouwterrein, de funderingen van de woning, ... 

Lieven Mares - zaakvoerder

Is de grond klaar om op te bouwen?
Dan starten de echte werken!

- Lieven Mares -

Werken in uitvoering

De grond is bouwrijp en de funderingen zijn er. Nu beginnen de echte werken en starten we met de ruwbouw van je project. Dit is de fase waar iedereen naar uitkijkt en waarin je ook merkt dat er schot in de zaak komt.

Tijdens de werken mag je er op rekenen dat we regelmatige controles uitvoeren om er voor te zorgen dat jouw project wordt gerealiseerd zoals het hoort.

Daarnaast werk ik als zaakvoerder actief mee met de mensen die de werken uitvoeren. Op die manier wordt als het ware het beste resultaat voor elk project verzekerd.

Lieven Mares - zaakvoerder

Is de ruwbouw water- en winddicht
Ook binnen wordt alles vakkundig afgewerkt.

- Lieven Mares -

Eindelijk! Uw droomhuis staat er.

Na alle werken die we gedurende maanden hebben uitgevoerd zijn we klaar met de bouw van de woning en wordt je project nog een laatste maal onderworpen aan een deskundige controle. Is alles in orde en gebouwd conform de aanwezige vereisten, dan wordt jouw project opgeleverd.

Samen evalueren we het eindresultaat, maar u mag er zeker van zijn dat wij er terug in geslaagd zijn om iemand blij te maken met de realisatie van een prachtige nieuwbouw. 

Heb je na de oplevering nog vragen of nood aan advies, ook dan blijven we beschikbaar.

Lieven Mares - zaakvoerder